Under Construction...  

Posted by: Nurul in

Many thanks to Mr. Crab sebab dah tolong watkn template baru tu...
Tapi ada banyak lagi yang nak dibetulkan...
So, sementara kitaorg dapat template yang paling best, korang tabahkan la mata tengok ye...
Hehehe...

Segala kesulitan amatlah dikesali....


p/s:
Esok aku p Klantan...
Ziarah famili Hara...
And nak makan donuts...
Hahaha...


Daa~
Have a wonderful weekend ya...!

This entry was posted on Thursday, July 17, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

7 orang rajin komen...

wei kirim salam kat hara.

bila nak habis under construction neh?

huuuhhhuuuu... i nk comment juga...mcne leh...xnk bagi ID blh x...??pinjam zam pny lah....huhuuuhhhuuu

huhhhuuuu....zam tgh setting lah,,,Ika silap lah...Ika x tahu...ghhuhuuuhhhuu

hehe..dpt dh ID zam..blh lh nk komen..:-))
Lps g jaln2 lupa kawan ehh...jgn lupa bawa balik buah tangan untuk kmi orng kat cni lh...

luv the turtles/terraapin yg kat bawah tu. a job well done...bab font kt atas je aku masih dlm dilema..to like or not to like...

bila nak update?berjinggut dah tunggu.

Post a Comment